Cart 0

Pack Comco Swing Leaf + Stroller Laptop Trb

RM 820.00 RM 2,100.00

Swing Leaf Trb :

👉🏻 Tahan Lama! Struktur yang kuat dan kukuh. Boleh diguna hingga anak 3-4 tahun as relaxing chair

👉🏻 Cover/ pads dibuat dari organic cotton yang lembut

👉🏻 Design yang menarikSimple, ringan dan mudah nak bawa kemana sahaja.

👉🏻 ManualTak guna battery atau elktrik, gunakan tenaga kinetik. Ia akan berayun ke kiri dan kekanan.

👉🏻 Ada lock level/pelaras kekunciBoleh kunci jika taknak leaf berayun semasa beri makan atau bermain

👉🏻 Slightly reclinedKelebihan untuk baby yang selesema. Sesuai! Senang bernafas.

👉🏻 SeatbeltKeselamatan 100%. Tak mudah jatuh kalau dia struggle macam mana pun nak keluar

👉🏻 Ketahanan yang kukuhBoleh diguna dari newborn baby. Boleh tampung berat sampai 60Kg. Abang kakak pun boleh guna


Stroller Laptop Trb :

👉 boleh buka hanya 2saat ( tu sebab libas je) 

👉 boleh tutup 4saat 

👉 saiz kecil muat naik flight 

👉 berat hanya 5kg

👉 boleh sandang bahu je reffer pic kat bawah

👉 kain boleh cuci , ok lah kan anak muntah susu boleh cuci 

👉 warna menarik, mickey mouse, minnie mouse , red , dark blue 

👉 bumbung ada transparent , so bole nampak masa sorong anak kan ? 

👉 roda mesra jalan, sorong 1 tangan boleh

👉 sesuai dari newborn-25kg